Praktijk Informatie

Maak een afspraak

Tarieven en vergoedingen

 

Je kunt de behandelingen zelf declareren bij je zorgverzekeraar. Of de behandeling wordt vergoed, ligt aan je verzekering. Ik zorg voor een factuur die in ieder geval aan de eisen van de verzekeraar voldoet.

De tarieven zijn inclusief btw. Pinnen is mogelijk.

Acupunctuur

 

Per uur   € 100,-

Osteopathie

 

Per uur   € 100,-

Over Harry Botterhuis

 

Ik ben een gedreven vakman die zijn kennis blijft verbreden. Ik ben begonnen in de fysiotherapie. Biomechanisch ben ik dus compleet op de hoogte. Maar er is zoveel meer … Ik heb me in de loop van de jaren alle facetten van de acupunctuur, osteopathie en Chinese kruidengeneeskunde eigen gemaakt. Het maakt me als behandelaar zoveel completer.

Ik heb in 1975 mijn opleiding tot fysiotherapeut afgerond. Ik ben begonnen met werken in het Juliana Ziekenhuis op de afdeling geriatrie. Vervolgens heb ik op de afdeling neurochirurgie gewerkt.

In mijn opleiding werd ik getraind in bindweefselmassages volgens de technieken van Christel Heidelmann. Dit fascineerde mij enorm. Zo erg zelfs dat ik acupunctuur ben gaan studeren. De manier waarop de Chinese Kruidengeneeskunde naar behandelingen en oplossingen kijkt, inspireert mij tot op de dag van vandaag. In 2014 ben ik daarom gestart met een opleiding Chinese kruidengeneeskunde die ik in 2015 heb afgerond.

Tijdens een nascholingsdag van de opleiding acupunctuur kwam ik een collega tegen die een cursus deed bij Frank de Bakker. Zijn manier van denken en werken, waarbij de ontwikkeling van een embryo, van bevruchte eicel tot foetus ( de eerste 12 weken van de zwangerschap ) centraal staat greep me aan. Ik begon aan een nieuwe studie die leidde tot mijn derde specialisme: osteopathie.

Kortom: Als fysiotherapeut weet ik alles over de processen van je bewegingsapparaat. Met acupunctuur, Chinese kruidengeneeskunde en osteopathie ga ik drie stappen verder. Een complete behandeling waarin ik op verschillende manieren naar jouw situatie kijkt.